Адв.  Христо Расташки е основател и на нова политическа партия

...
Адв.  Христо Расташки е основател и на нова политическа партия
Коментари Харесай

Роди се партия за правата на гражданите срещу монополите

Адв.  Христо Расташки е създател и на нова политическа партия с името  „ Граждански Права “ (ГП), която има за цел да води война с нарушаването на правата на българите от ЧСИ-та и от монополите.

Новата партия ще има 14 съществени цели като,  прецизира адв. Расташки.  

„ Най-интересните от тях са преобразуването на частните правосъдни реализатори (ЧСИ) в държавни правосъдни реализатори и премахването на компаниите за събиране на вземания. Вече на всички е ясно, че б ез партия и влизане в Народното събрание няма да може да спрем безобразията на монополите “, добавя още 33-годишният правист.

Адвокатска адвокатска фирма „ Расташки “  предлага правна помощ в региона на недвижимите парцели и административното право.

От основаването си, сдружението работи напълно в отбрана на гражданските права на обществото в административните и правосъдни процедури. 

Кантората има екип от експерти в областта на гражданското право и публичноправните браншове. Клиентите се доверяват на коректността, лоялността, правните познания и интегритет на юристите от адвокатска фирма „ Расташки “  към този момент 10 години.
Основен приоритет на адвокатската фирма и нейните членове е разяснение и отбрана на правата на жителите против административен произвол и принуда, които през годините на пандемия се усилиха. Работейки напълно в интерес на обществото, адвокатската кантора  се стреми да избере най-точния прийом за отбрана на нарушените права на своите клиенти във всеки съответен случай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР